Select Page

E greu sa lansezi un personaj? Probabil ca un raspuns sincer ar fi: “depinde”.

Gabriel Costan este dl. Ringo Ringulescu, mesterul care te insoteste la schizitiile tale, de pe RingRing.ro . Fiind vorba de un Marketplace pentru CASA & GRADINA si in niciun caz un site doar pentru experti, Ringulescu prezinta lucrurile intr-o maniera calda si directa. Probabil ca pe masura ce se va roda, inclusiv pe baza feedback-ului primit de la clienti, Ringo Ringulescu va reusi sa realizeze un entertainment placut, pentru cei care cumpara pe www.ringring.ro .

Pana una-alta, haideti sa vedem primul interviu acordat de Ringulescu.

un interviu de Marian Costache

Aveti vreo legatura cu marea Britanie, cu vestita trupa Beatles?

Am. Eu am lucrat in Marea Britanie. Am plecat in Anglia, ca nu ma descurcam cu franceza (n.r.: cheia franceza).

Ce ati lucrat in Marea Britanie?

Am ajuns sa lucrez la un Sir John, un Nea Ion, de la noi. El avea un magazin de “de toate”. Eu am ajuns sa fiu omul lui bun la toate, in magazinul lui, plin de “de toate”!

De articole de CASA si GRADINA, asa cum inteleg din multitudinea de gratare si scule, din jurul nostru. Cum ati ajuns inapoi in Romania si de ce?

Cu pandemia asta, am venit acasa. Ca tot romanul, am zis ca daca o fi sa mor, mai bine mor la mine acasa si am venit in tara. Am stat cu frica in san vreo patru, cinci luni, si-am zis ca trebuie sa fac ceva. Nu voiam sa plec si- , asa ca mi-am deschis un magazin cu “de toate”.

De CASA si GRADINA, dupa cum vad

Da, de CASA si GRADINA, ce are omul nevoie. Mi-am deschis magazinul si suna telefonul. Ringo in sus, Ringo in jos. Ringo ai din aia, aduci si din aia Ringo? Cum s-a mutat totul in OnLine, am zis sa se numeasca RingRing.ro .

La Usa Ta?

Da, #LaUsaTa, ca facem si delivery…

RingRing.ro, #LaUsata, in cateva click-uri!