Select Page

2020 a fost pana acum, un an cu totul special. Nu am crezut niciodata ca lumea noastra se poate schimba accelerat intr-o saptamana, limitandu-se pentru fiecare dintre noi libertatea de miscare, poate chiar si perspectiva.

 

In acest context insa, au parut cu atat mai importante casa si familia, doua ancore fara de care viata noastra nu ar putea continua. Am vazut prieteni care n-au pus mana pe o pensula niciodata in mod serios pana in acest an, dar care in timpul pandemiei si-au zugravit toata casa. Am vazut cozi la magazinele de DIY, cu oameni care doreau sa repare chestii nefacute de ani de zile. S-au vandut decoratiuni si s-au facut schimbari in casele multora dintre noi, dovedind inca o data cat de importante sunt casa si gradina. Acestea sunt gandurile pe care alegem sa le impartasim astazi noi, initiatorii RingRing.ro, pentru a explica si mai clar de ce alegem sa promovam business-urile romanesti, atat din zona de bricolaj cat si din zona de casa si gradina.

 

Daca doriti sa deveniti vanzator in cadrul marketplace-ului nostru, nu ezitati sa ne scrieti pe adresa contact@ringring.ro, va vom indruma cu placere. Merita sa faceti asta, mai cu seama ca avem un plan amplu de promovare, la nivel national, inclusiv in zona de urban mic si rural.

 

Daca sunteti cumparator, merita sa ne acordati atentie, deoarece vom pastra atat o varietate bogata de produse, cat si un mediu concurential.

 

Suna-ne, scrie-ne, comanda si suntem #LaUsaTa !

 

Echipa RingRing.ro